Roman Klott - Generalni direktor

Roman Klott299x3

Roman Klott je diplomirani menadžer za nekretnine, profesionalno iskustvo je stekao u marketingu, upravljanju i finansiranju nekretnina, obavljajući poslove na nekoliko pozicija u značajnim nemačkim kompanijama koje se bave nekretninama.

Kao odgovor na rastuću potražnju za profesionalnim uslugama na polju nekretnina u Srbiji i susednim zemljama, osnovao je firmu Atrium Consulting 2004. godine. Već sedam godina radi na komercijalizaciji nekoliko bitnih nekretnina u regionu. Roman Klott je zaslužan za uspon firme Atrium Consulting do pozicije vodeće kuće za konsalting i upravljanje nekretninama u regionu. Nedavno je otvorio i kancelarije u Beču, Sofiji i Bratislavi.

Roman Klott je izabran za ovlašćenog procenitelja (MRICS) 2010. godine.


Martin Elezović - Izvršni direktor

SetWidth120 Marting web size

Martin Elezović vodi Odeljenje za facility i property menadžment sa sedištem u Beogradu, uključujući timove za higijenske usluge, održavanje zgrada i tehničku podršku. On upravlja kancelarijskim prostorom A klase površine 45000 m2. 

Martin Elezović je prethodno radio kao konsultant za uštedu energije u zgradama, ima preko osam godina iskustva u projektovanju, izgradnji, reviziji i modeliranju energetskih performansi za energetski efikasne zgrade, sistema sa obnovljivim izvorima energije i zelenih zgrada. Pružao je konsultantske usluge u oblasti zdravstvenih, komercijanih, stambenih i sportskih objekata u Srbiji, Velikoj Britaniji, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Bocvani, Poljskoj itd.

Martin Elezović je.diplomirao na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, smer termotehnika.