Roman Klott - Generalni direktor

Roman Klott299x3

Roman Klott je diplomirani menadžer za nekretnine, profesionalno iskustvo je stekao u marketingu, upravljanju i finansiranju nekretnina, obavljajući poslove na nekoliko pozicija u značajnim nemačkim kompanijama koje se bave nekretninama.

Kao odgovor na rastuću potražnju za profesionalnim uslugama na polju nekretnina u Srbiji i susednim zemljama, osnovao je firmu Atrium Consulting 2004. godine. Već sedam godina radi na komercijalizaciji nekoliko bitnih nekretnina u regionu. Roman Klott je zaslužan za uspon firme Atrium Consulting do pozicije vodeće kuće za konsalting i upravljanje nekretninama u regionu. Nedavno je otvorio i kancelarije u Beču, Sofiji i Bratislavi.

Roman Klott je izabran za ovlašćenog procenitelja (MRICS) 2010. godine.


Martin Elezović - Izvršni direktor

SetWidth120 Marting web size

Martin Elezović vodi Odeljenje za facility i property menadžment sa sedištem u Beogradu, uključujući timove za higijenske usluge, održavanje zgrada i tehničku podršku. On upravlja kancelarijskim prostorom A klase površine 45000 m2. 

Martin Elezović je prethodno radio kao konsultant za uštedu energije u zgradama, ima preko osam godina iskustva u projektovanju, izgradnji, reviziji i modeliranju energetskih performansi za energetski efikasne zgrade, sistema sa obnovljivim izvorima energije i zelenih zgrada. Pružao je konsultantske usluge u oblasti zdravstvenih, komercijanih, stambenih i sportskih objekata u Srbiji, Velikoj Britaniji, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Bocvani, Poljskoj itd.

Martin Elezović je.diplomirao na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, smer termotehnika.


Dragan Bjelicic - Menadzer ciscenja

Dragan Bjelicic531x3

Dragan Bjelicic je zaduzen za sektor higijenskog odrzavanja objekata koji trenutno zauzimaju oko 30000 kvadratnih metara. On je, takodje, odgovoran za dovodjenje novih klijenata, zakljucivanje i implementaciju ugovora, kao i odrzavanje komunikacije sa vec postojecim klijentima.

Dragan Bjelicic je diplomirani tehnicar koji je stekao bogato radno iskustvo u odrzavanju razlicitih tipova poslovnih objekata A kategorije, kao i u sprovodjenju komercijalnih transakcija. On govori engleski i veoma je profesionalan i posvecen klijentima i svom radu.

 


Ljubomir Djurin - Head of Technical Maintenance

Ljubomir Djurin 299x2

Ljubomir Đurin je stručno specijalizovan za tehničke sisteme objekata sa više od 12 godina iskustva u oblasti upravljanja tehničkim sistemima, prethodno angažovan u intenacionalnim kompanijama  na poslovima izgradnje i upravljanja, kao i sprovođenju efikasnih strategija održavanja na lokalnom i globalnom nivou.

Kompetentan stručnjak koji obezbeđuje nesmetano funkcionisanje sistema i njihovo efikasno održavanje vođenjem kvalifikovanog tehničkog osoblja, sa portfolijom tehničkih sistema na objektima ukupne površine veće od 160.000 m2. Posvećen održavanju, inspekciji i defektaži opreme i sistema, specijalizovan za primenu praktičnih veština za otklanjanje nedostataka.

Takođe poseduje iskustva u procesima koordinacije i puštanja u rad tehničkih sistema u svojstvu agenta tehničkog prijema, pri čemu se ostvaruje rad resursa i sistema objekta na planiran način, sa završetkom projekta u roku, u okviru budžeta uz zadovoljavajući kvalitet.

Ljubomir Đurin je diplomirao u oblasti upravljanja tehničkim sistemima na Univerzitetu u Novom Sadu